Συμμετοχές σε συνέδρια

Η εταιρεία μας μετρά πολυάριθμες συμμετοχές μας σε κορυφαία συνέδρια του χώρου.

Η παρουσία μας κάθε φορά,  αντανακλά την αφοσίωσή μας στην καινοτομία, την αριστεία και τη διαρκή εξέλιξη.  Έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τις ιδέες, τις πρακτικές και την εμπειρία μας, ενώ παράλληλα αναζητούμε τις πρωτοποριακές προκλήσεις που προκύπτουν στον τομέα μας.

Κάθε μας συμμετοχή, εκφράζει όχι μόνο την ισχυρή παρουσία μας, αλλά και τη δέσμευσή μας για συνεχή εκπαίδευση, συνεργασία και επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον χώρο μας.

Δείτε μερικά έργα της εταιρείας μας εδώ.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μια ενδεικτική λίστα των συμμετοχών της εταιρείας μας καθώς και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφικό υλικό

Σύστημα ποιότητας ISO

Είμαστε περήφανοι που έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόσει ένα σύστημα ποιότητας που συμμορφώνεται με τα υψηλά πρότυπα ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες μας. Στην ΕΞΟΡΥΞΗ Α.Ε., η φιλοσοφία μας εκφράζεται μέσω της αφοσίωσής μας στην ασφάλεια, την ποιότητα και την εξαιρετική εκτέλεση σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Χορηγείες

Δίνουμε έμφαση στην προώθηση της καινοτομίας και στην υποστήριξη έργων που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και τους στόχους μας. Οι συνεργασίες μας ενισχύουν τη δυναμική τους και επιτρέπουν την υλοποίηση φιλόδοξων προγραμμάτων.

χορηγεία για πρακτική άσκηση εξόρυξη

Φοιτητές των σχολών Μεταλλειολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Χανίων και Γεωτεχνολόγων ΤΕΙ Κοζάνης, πραγματοποιούν την πρακτική τους εξάσκηση και τη διπλωματική τους εργασία, με την υποστήριξη της ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ.

εταιρική κοινωνική ευθύνη εξόρυξη ανατινάξεις

Η εταιρία μας είναι χορηγός στην έκδοση του βιβλίου ‘’ Η ΠΕΤΡΑ στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Σερρών’’, του ζωγράφου Σερρών κυρίου Χριστόφορου Μελίδη, καθώς και στην Έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη 14-24 Μαΐου 2003, όπου έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Ηλίας Μπαλικτσή.

Η ΕΞΟΡΥΞΗ Α.Ε φέτος, αντί για την αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών, αποφάσισε να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για να υποστηρίξει το έργο του ιδρύματος ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΚΑΜΕΑ ΣΕΡΡΩΝ).

χορηγεία sgem εξόρυξη ανατινάξεις

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ, ήταν χορηγός στη διοργάνωση του 3ου διεθνούς Συνεδρίου on Modern Management of Mine Producing Geology and Environmental Protection, που έγινε στη Βάρνα της Βουλγαρίας από 9 έως 13 Ιουνίου 2003.

χορηγεία εθνικό μετσόβειο πολυτεχνείο εξόρυξη

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ, παρείχε για το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003, οικονομική ενίσχυση της εκπαιδευτικής εκδρομής στη Γερμανία των φοιτητών του 5ου έτους της σχολής Μεταλλειολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.