ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, οι βάσεις δεδομένων και η παρουσίαση είναι δημιουργία και πνευματική ιδιοκτησία της ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ.
Aπαγορεύεται αυστηρά κάθε αντιγραφή, ανατύπωση, ηλεκτρονική επεξεργασία τους και παρουσίαση χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ.

 
 
Η ιστορία της ιστοσελίδας μας
Η Εταιρία ΕΞΟΡΥΞΗ Α.Ε. με την πρωτοπορία, την απόλυτη εξειδίκευση και την ευρύτητα των Επιστημονικών και Τεχνικών θεμάτων που χειρίζεται αφ’ ενός και με τις συμμετοχές της σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της αφ’ ετέρου, δίκαια διεκδικεί τα πρωτεία, όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και ευρύτερα.
Καθηγητές και εμπειρογνώμονες του εξωτερικού κατατάσσουν την ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ στο 5% των καλύτερων Συμβούλων Ανατινάξεων σε παγκόσμια κλίμακα. Με τη διαπίστωση αυτή συνηγορούν ο κατάλογος των πελατών μας, η λεπτομερής αναφορά στο πλήθος των έργων μας και οι επιστημονικές μας ανακοινώσεις.
 
Στην ηλεκτρονική μας εποχή, που η πληροφόρηση είναι πλέον ζωτικής σημασίας, η ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ παρουσιάστηκε στον διαδικτυακό τόπο www.exorixi.gr γιά πρώτη φορά τον Ιούλιο 2001, με την τεχνική υποστήριξη της Z-NEΤ και την ευγενική χορηγία του προγράμματος ΕΟΜΜΕΧ “ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ”.
Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε με τα πρόσφατα έργα μας, τις συμμετοχές μας σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια και εμπλουτίστηκε με φωτογραφικό υλικό.
Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε τακτική πληροφόρηση και να κρατάμε ενήμερους όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, τις δραστηριότητες, τα έργα μας και την πρόοδο της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας των αντικειμένων μας.
 

Αθήνα, Νοέμβριος 2003

error: Content is protected !!