ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Φοιτητές των σχολών Μεταλλειολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Χανίων και Γεωτεχνολόγων ΤΕΙ Κοζάνης, πραγματοποιούν την πρακτική τους εξάσκηση και τη διπλωματική τους εργασία, με την υποστήριξη της ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ.

Η εταιρία μας είναι χορηγός στην έκδοση του βιβλίου ‘’ Η ΠΕΤΡΑ στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Σερρών’’, του ζωγράφου Σερρών κυρίου Χριστόφορου Μελίδη, καθώς και στην Έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη 14-24 Μαΐου 2003, όπου έγινε και η παρουσίαση του βιβλίου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Ηλίας Μπαλικτσή.

Η ΕΞΟΡΥΞΗ Α.Ε φέτος, αντί για την αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών, αποφάσισε να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για να υποστηρίξει το έργο του ιδρύματος ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΚΑΜΕΑ ΣΕΡΡΩΝ).

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ, ήταν χορηγός στη διοργάνωση του 3ου διεθνούς Συνεδρίου on Modern Management of Mine Producing Geology and Environmental Protection, που έγινε στη Βάρνα της Βουλγαρίας από 9 έως 13 Ιουνίου 2003.

Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΕ, παρείχε για το ακαδημαϊκό έτος 2002-2003, οικονομική ενίσχυση της εκπαιδευτικής εκδρομής στη Γερμανία των φοιτητών του 5ου έτους της σχολής Μεταλλειολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

error: Content is protected !!